ПРоФСПІЛКА “МЕТАЛІСТІВ” - На захисті трудових  і соціально-економічних прав членів профспілки з 1906 року.
ПРоФСПІЛКА “МЕТАЛІСТІВ” - На захисті трудових і соціально-економічних прав членів профспілки з 1906 року.

Запитання –відповіді

27 Чер 2019

Після диференційного збільшення окладів в межах багаторівневої інтегрованої винагороди з 01.04.2019 року у робітників комбінату  виникли безліч питань, стосовно заробітної плати.

Для вирішення даних проблем головою профкому Миколою Колючим на оперативній нараді було запропоновано головам цеховим та дільничним комітетів  зібрати інформацію по заробітній платні.

І ось були зроблені перші кроки. Спільно з адміністрацією комбінату, а саме представниками Управління мотивації та Організації праці проведені збори у Цеху підготовки виробництва та Управління інформаційних технологій. На зустрічах розглянуті всі хвилюючі питання по заробітній платі, а також по її нарахуванню на які отримали вичерпні відповіді. Після таких зустрічей з’явились позитивні результати. Так в Управлінні інформаційних технологій переглянутий оклад керівнику в сторону збільшення, в Цеху підготовки виробництва вирішується питання окладів комірників.

Тому профспілковий комітет «Металістів» і надалі  запланував зустрічі, та проводити збори в структурних підрозділах комбінату разом з адміністрацією комбінату для з’ясування виникаючих питань по заробітній платі робітників.

Поділитися у соціальних мережах: