ПРоФСПІЛКА “МЕТАЛІСТІВ” - На захисті трудових  і соціально-економічних прав членів профспілки з 1906 року.
ПРоФСПІЛКА “МЕТАЛІСТІВ” - На захисті трудових і соціально-економічних прав членів профспілки з 1906 року.

Відпочинок та оздоровлення

13 Чер 2019

Профспілка «Металістів» приділяє велику увагу оздоровленню та відпочинку членів своєї профспілки, і тому відправляє їх на найкращі курорти Західної України та на Чорне море пансіонат «Рута» , робить тури вихідного дня як по Західній країні так і  сплави по річці Оріль.

ЛОК «ДіАнна», розташовано в мальовничому селищі Східниця і поєднує бездоганний сервіс, сучасне медичне обладнання, комфорт і затишок, триразове харчування по типу шведська лінія, що забезпечує нашим відпочиваючим гарні умови для лікування та відновлення організму. Організовуються екскурсії по місцевих пам’ятках, а також влаштовуються дні як національної так і місцевих кухонь.

Курортний готель «Квеле Поляна», розташований у самому серці Закарпаття, поміж Карпат на висоті 340 метрів над рівнем моря. Для лікування використовуються як мінеральні так і термальні води. Організовуються поїздки на термальні джерела. Бездоганна природа та гірське повітря  допомогає  оздоровитись та відпочити від міської метушні.

Пансіонат «Рута» розташований на чорноморському березі курорту Затока. Гарне розташування готелю-перша лінія ,номера люкс та напівлюкс  з видом на море, власний пляж з шезлонгами, міні аквапарк, триразове харчування- шведський стіл. Все це запорука гарного відпочинку для наших людей.

Сплав на каяках по Орелі. Незабутні враження та емоції  від подорожі на човнах по річці Орель серед мальовничої  природи  , приготування їжі на кострі, конкурси, ігри на свіжому повітрі довго не залишать вас у спокої.

Профспілка «Металістів» завжди стоїть не тільки на захисті трудових прав своїх членів а і на оздоровленні, що ми не одноразово доводимо.

 

Поділитися у соціальних мережах: