ПРоФСПІЛКА “МЕТАЛІСТІВ” - На захисті трудових  і соціально-економічних прав членів профспілки з 1906 року.
ПРоФСПІЛКА “МЕТАЛІСТІВ” - На захисті трудових і соціально-економічних прав членів профспілки з 1906 року.

Теплий дощ, або як працюється працівникам під дірявими дахами

19 Лип 2019

Комісія з питань охорони праці та виробничого побуту ППО «Металістів» провела перевірку в Управлінні залізничного транспорту. В ході перевірки були виявлені дуже серйозні зауваження, які можуть нести і несуть загрозу як здоров’ю так і життю робітників які працюють в цьому структурному підрозділі.

А саме: у вагонному депо у дощову погоду протікає покрівля з затіканням опадів на електроустаткування, яке в свою чергу може привести до ураження струмом, частково відсутнє освітлення східної частини вагонного депо, кімната для прийому їжі на першому поверсі  має водяні потьоки на стінах, на другому поверсі в чоловічій роздягальні протікає дах, із за чого відбулося відпадання та руйнація бетонного перекриття. Покриття підлоги теж має значні руйнації у вигляді розірваного та задертого лінолеуму. В приміщенні проведення зміно-зустрічних зборів на першому поверсі протікає стеля, віконні рами деформовані і мають тріснуте скло, вікна не зачиняються.

Водяний тиск в трубах по показанням прибору дорівнює нулю, і це в літню спеку! В санвузлах також відсутня вода чим порушуються санітарні норми.

У локомотивному депо також частково відсутнє освітлення. Покрівля протікає по всій споруді, з затіканням опадів у розподільчі електричні мережі, а також на рубильники живлення електрокранів.

Нонсенсом при перевірці стало відоме те, що у зварювальному-наплавочному відділі впало бетонне перекриття , як результат бездіяльності попереднього керівника. Не виключаємо те, що в даному цеху  можуть бути не одне бетонне перекриття в такому ж аварійному стані, яке може рухнути і привести до нещасного випадку!!!

Сподіваємось, що т.в.о. начальника управління Халамендик С.М. виправить усі вище перераховані зауваження, і буде займатись безпосередньо організацією робіт, та своєчасно видавав або видаватиме від підрозділу відповідним службам комбінату замовлення та заявки на придбання матеріалів та виконання робіт, а не так як робив  до цього моменту попередній керівник Слабоус С.С.

Невже робітники такого підрозділу не заслуговують гідних умов праці?

Все ж таки добре працювати і давати високі результати роботи приємніше в людських умовах. ЧИ НЕ ТАК?

Поділитися у соціальних мережах: