ПРоФСПІЛКА “МЕТАЛІСТІВ” - На захисті трудових  і соціально-економічних прав членів профспілки з 1906 року.
ПРоФСПІЛКА “МЕТАЛІСТІВ” - На захисті трудових і соціально-економічних прав членів профспілки з 1906 року.

Профспілка "Металістів" та цеховий комітет цеху водопостачання ПРАТ "КАМЕТ-СТАЛЬ" вітають профгрупорга Тетяну Федорівну Дмитренко з виходом на заслужений багатьма роками відпочинок!

8 Лип 2022

8 липня 2022 року незабутній, сповнений хвилювань та переживань день для чудової жінки Тетяни Федорівни Дмитренко. Сьогодні всі вітання та слова подяки тільки для неї.

У 26 років ця молода жінка прийшла працювати на містоутворюючий завод машиністом насосних установок цеху водопостачання.  Тут і почалася її трудова біографія на металургійному підприємстві, яка тривала майже 34 роки.

Мудрість, досвід, знання і вражаюча працездатність Тетяни Федорівни завжди допомагали багатьом працівникам цеху. Ця тендітна жінка дуже багато сил віддавала   роботі, а головне те, що вона завжди в любу справу вкладала свою душу, бо свою роботу  не просто любила, вона жила нею. За ці якості 1 експлуатаційна  бригада неодноразово обирали Тетяну Федорівну  профгрупоргом.

 Але на підприємстві призвище  Дмитренко знають, ще як родину з трудової дінастії. Як кажуть: "Успіх работи підприємства визначається працюючими на ньому людьми". Так чоловік Тетяни Д.,  Віктор Олександрович, проробив в конвекторному цеху сталеваром 25 років.  Працювали в КЦ -  рідна сестра Конох Ольга Федорівна - 40 років та її чоловік Конох Микола Михайлович - 50 років. На заводі 60 років  відпрацював машиністом тепловоза УЖДТ дідусь Краснощок  Федір Іванович. А зараз молодь продовжують трудову дінастію -  син Віталій  та племінниця Крук Ірина, які 17 років працюють в КЦ. Загалом у Дмитренко 242 роки трудового стажу.

Шановна Тетяно Федорівно, сьогодні настає прекрасний період у Вашому житті – до всього вищепереліченого багатства додалося ще два – вільний час і повна свобода дій. Ми вітаємо Вас з цим  днем і бажаємо, щоб нові подарунки долі  принесли Вам тільки нові перемоги, нові успіхи. Бажаємо Вам завжди мати такий же запал і бути такою ж привабливою і чудовою. Щастя і здоров’я Вам і всій Вашій родині! Миру, добра та перемоги!

 

Поділитися у соціальних мережах: